tiistai 13. syyskuuta 2016

Turun Kirjamessujen 2016 someäänenkannattaja

Olen aina tykännyt osallistua Turun kirjamessuille, vaikka muuten vältänkin messuja ja niiden tungosta ja kaikenmaailman tyrkytyksiä.

Jossain kirjamessuihin liittyvässä some-julkaisussa haettiin messujen some-äänenkannattajia. Ilmoittauduin, ja sain kutsun liittyä äänenkannattajajoukkoon. Jännää. Homma tarkoittaa, että sometan kaikilla mahdollisilla tavoilla kokemuksiani tämän vuoden Turun kirjamessuilta. Blogini on ollut nukuksissa kauan, en meinannut muistaa miten kirjaudutaan sisään. Facebookissa osaan päivittää, mutta twitterikin on minulle vieras, vaikka twitter-tili minulla onkin. Hui! Jännittää, mutta ehkä työ tekijäänsä neuvoo tälläkin kertaa.

Tervetuloa seuraamaan Turun kirjamessuihin liittyviä kirjoituksiani ja kokemuksiani!2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jännää. Vaikka asun Piikkiössä, en ole koskaan käynyt noilla(kaan) messuilla..:)

mallamarja kirjoitti...

Kannattaa. Jos vaan kirjallisuus ja kulttuurielämä kiinnostaa. Messuilla pääsee kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja - osallistumassa on paljon kirjailijoita ja kulttuuripersoonia - nämä kirjailijatapaamiset ovat parasta antia siellä, mutta kyllä näytteilleasettajien osastotkin ovat mielenkiintoisia. Monet kulttuuri- ym järjestöt esittäytyvät, samoin lähikunnat sekä tietysti kirjallisuutta lähellä olevat tahot. Myös ruoka ja vanhat tavarat ovat olleet messuilla esillä ja kyllä niilläkin osastoilla on kiva pistäytyä.