perjantai 20. syyskuuta 2013

Anteeksi, olen ollut saamaton. Tämän vuoden ensimmäinen teksti valmistuu vasta nyt


Kevät meni, tuli pitkä kuuma kesä. Keväällä muokkasin innolla maata, kylvin koriste- ja hyötykasveja, mutta syksyn tullen on todettava sato varsin niukaksi. Kasvihuoneessa on jonkin verran erilaisia ja erivärisiä tomaatteja ja paprikoita, kompostissa kesäkurpitsaa, koristekurpitsaa sekä tavallistakin muutama pieni pallo. Kuivuus ja kuumuus ja kastelijan laiskuuskin saattavat olla syyllisiä niukkaan vuodentuloon.

Tällä viikolla olen taas lomaillut! Ensimmäinen lomajakso, kolme viikkoa, päättyi juhannukseen. Silloin kökittiin enimmäkseen kotioloissa. Isännän olkapää leikattiin kesäkuun alussa ja aika vierähti kuntoutuessa. Elokuun viimeisellä viikolla oli jälleen loma, oikein kunnon loma, silloin matkustimme viikoksi Budapestiin ja kävimme sieltä junalla Wienissä, jossa nukuimme yhden yön.

Sen verran voisin Turun lähettyvillä asuville edullisesta matkailusta kiinnostuneille mainostaa, että Turusta pääsee suoralla lennolla Budapestiin alle kolmen tunnin. Matka on avartava vaihtoehto Tallinnan matkalle. Ja koska yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, esittelen paljon kuvia antoisalta matkaltamme.

Ensimmäinen, toinen ja kolmas kuva Budapestista, 4.-11. Wienistä, loput Budapestista.

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

kaarinassa asutaan ja Budabestissä on käyty...:)