keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Arvatkaa harmittaako

Mulla oli mukava yhden linja-automatkan takana oleva työmatka. Työpaikka oli kivasti keskikaupungin kupeessa ja siitä pääsi singahtamaan kotiin tai asioille silloin kun itselle sopi. Joulun alla toimistomme joutui muuttamaan kolmen kilometrin päähän keskikaupungilta Naantalin pikatien varteen. Matkani taittuu paljon vaivalloisemmin; joudun käyttämään mennen&tullen kahta linja-autoa, aikataulut eivät rimmaa, joudun kyttäilemään aikatauluja tuplasti enemmän, hukka-aikaa kertyy, kun odottelen dösiä työkseni.

Sitten vielä täällä uudessa toimipaikassa ovet eivät toisinaan avaudu kulunvalvonnan läpyskällä, ja joudun kiertämään sieltä sun täältä tämän havaitessani. Tänään kaiken kukkuraksi kulunvalvontakone ei huolinut leimaamistani vaan ilmoitti 'ei oikeuksia'. Kysyin työkavereiltani, että oletteko kuulleet että olisin saanut kenkää, miksei minulle ole kerrottu. Alan olla kuin myrskyn merkki, niin että kohta ne taitavat sen kertoa minulle.

Kirjoitin nuo kaksi kappaletta edellispäivänä. Tänä aamuna kävelin keskikaupungilta töihin, niinkuin olen jonain muunakin aamuna tehnyt. Siinä tulee 35 minuuttia hyötyliikuntaa. ..

Ei kommentteja: