torstai 28. kesäkuuta 2012

Nyt on liput lunastettu

Blogikirjoitteluni on hyytynyt, harmikseni en saa mitään aikaiseksi sillä saralla. Blogin ylläpidon maisemakin on muuttunut=tullut hankalammaksi, ainakin ensialkuun. Kamera valmiina odottelin innolla kesän tuloa kukkaloistoineen, sitä näköjään saa vieläkin odotella. Kylmät kelit jähmettivät minut ja bloggailun. Ilmojen perusteella ei voi uskoa, että ollaan heinäkuun kynnyksellä.

Säätä uhmaten huomenna lähdemme tyttöporukan kesken Sauvoon mökille nauttimaan kesäviikonlopusta. Kenelläkään ei ole lapsia, miehiä, vanhuksia, kotielukoita mukana, pelkästään me ihmiskunnan äidit parannamme maailmaamme ja irrottelemme suviehtoossa hyvästä ruuasta, seurasta ja kauniista maisemasta nauttien.

Kesäjuhlakausi on avattu kiitettävästi. Kolmet ylioppilasjuhlat ehdittiin juhlia, siskon pojan rippijuhlat olivat pari viikkoa sitten ja kausi jatkuu sunnuntaina naapurin pojan viettäessä konfirmaatiojuhlaansa, jonne meilläkin on ilo osallistua.

Olihan vielä juhannuskin. Presidentin kokon syttyminen tuli tarkistettua. Ennen puoltayötä poikkesimme kahville Cafe Antoniukseen, jossa kahvilan isäntä Aatos Tapala tarjoili ja totesi, että täällä on kisastudio ja voi liittyä joukkoon ja siirtää tuoleja telkkarin suuntaan. Aito tunnelma. Kodikas, rauhallinen kahvila turistikaupungissa, yöttömän yön juhla ja hiljaisella volyymillä telkkarista futismatsi.

Juhannuspäivänä suuntasimme Paraisille sukulaisjoukkion kera pitämään sadetta, mutta kyllä meillä sisätiloissakin oli viihtyisää. Seurustelimme ja tietenkin söimme hyvin ja loppuilta vietettiin musiikin merkeissä.

Viikon päästä saamme juhlia serkun 21-vuotiaan pojan ja hänen morsiamensa häitä. Mukavaa kun suvulla on aihetta kokoontua iloisissa merkeissä.

Tänään olin rempseällä tuulella ja hain itselleni ja ylkälleni liput elokuussa pidettäviin Turun linnanjuhliin. Olisi kovasti tehnyt mieli  katsomaan Donovanin ja Hectorin keikkaa, mutta ei taida kuitenkaan raaskia törsätä kuin yhteen konserttiin, nimittäin on jo aika nähdä livenä Tom Jones!

2 kommenttia:

Irene kirjoitti...

No, on sinulla on ollut juhlia vaikka millä mitalla. Ja niin pitääkin!
Naisporukoissa on tosi vapauttavaa viettää vapaata.

mallamarja kirjoitti...

Hei Irene! Eilen tosiaan oli kivat nuorekkaat häät, kun nuori on pariskuntakin. Kyllä vanhempi väkikin iloitsi heidän onnestaan.

Tyttöporukan kanssa meillä oli hulvattoman hauskaa. Vatsalihakset taas vahvistuivat nauramisesta. Tosin vatsa venyi hyvästä syömingistä. Saatiin tuntea luonnon voima, kun alkoi lievästi myrskytä.

Onneksi lopultakin alkoi kesä!