sunnuntai 8. elokuuta 2010

Musapiknik Turun Kupittaan puistossa


Kupittaan puistossa järjestettiin perinteeksi muodostunut koko perheen rento sunnuntaitapahtuma. Ohjelmaa esittivät SukkaShokkiSakki, Pulun Unelma-orkesteri, Aaro Sorvan taikashow, Irina Björklund ja Anssi Kela. Sää suosi tälläkin kerralla, puiston puut varjostivat ja viilensivät sopivasti hellettä. Paikalla oli sankoin joukoin nuoria perheitä, tai kolmen polven perhekuntia. Seurueemme kuului siihen vähemmistöön - keski-ikäisiin, isovanhempien iän saavuttaneisiin - ilman jälkikasvua paikalle tulleisiin.
Tilaisuuden alkupään esiintyjät aktivoivat lapsia osallistumaan ja esiintymään ja olikin hämmästyttävää seurata reippaita ja rohkeita yleisön joukosta poimittuja lapsiesiintyjiä, jotka ex-tempore astuivat estradille itsensä peliin laittaen.

Taikuri Aaro Sorva ihmetytti lapsia tempuillaan ja viihdytti aikuisia stand-up -tyyppisellä selostuksellaan. Irina Björklund lauloi ihanasti ranskaksi, ruotsiksi, suomeksi ja soitti Stig-nimisellä sahallaan kivaa svingahtavaa musiikkia, kaiken lisäksi hänen olemuksensa on mielenkiintoinen nukkemaisuudessaan ja herkkyydessään.
Anssi Kela bändeineen tarjosi melkein päättymättömän setin hittejä ja jokaisen kappaleen väliin löytyi lakooninen välispiikkaus - hänen huumorinsa ja musiikkinsa sopii loistavasti rentoon koko perheen puistokonserttiin.

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

"Oi jospa oisin saanut olla mukana"!
Terveisin Ahti "Wanhasta Mummulasta"

mallamarja kirjoitti...

Heips! Kiva, kun kommentoit. Löysin itsekin Wanhan Mummulan blogin tällä viikolla ja kirjauduin lukijaksi. Mukavaa alkanutta syksyä! t mallamarja