torstai 25. helmikuuta 2010
Tänään oli upea talvi-ilma. Talvilomapäivän viettäminen sisätiloissa olisi ollut synti ja häpeä. Asensimme isännän kanssa sukset jalkoihin aikomuksenamme hiihdellä sinne minne nenä näyttää. Aavistelumme kävi toteen: Valtaisat lumikinokset estävät hiihtämisen!!! Eipä hätiä, hiihdimme tietä pitkin, koirakin vielä flexin jatkona. Tiellä joskus saattaa joku autokin kulkea, joten meistä toisen tehtävänä oli tähyillä mahdollisia takaa tulevia autoja ja toisen edestä tulevia. Löysimme ylimmässä kuvassa olevan tasaisen kentän, josta oli myllätty suurimmat kinokset pois. Kiertelimme sitä muutaman kerran jatkaaksemme taas matkaa.
Toinen kuva reitin varrella tienposkessa nököttävästä parhaat päivänsä nähneestä makasiinista. Puu sen vieressä on aikamoinen. Liekö paju vai mikä...
Eväänä meillä oli kaffetta, banaania ja päärynää ja koiralle oli antaa dentastikki. Reippailimme parin tunnin ajan ja kotiin päästyämme saunoimme ja söimme perunaa, paistia, juureksia ja aterian koristelimme puolukkahillolla. Palkkioksi saimme raukean ja rennon olon.

Kuvasin vielä terassimme, joka on puoliksi täynnä lunta. Lumi sulaa varmaankin vapuksi!

1 kommentti:

Sirkka kirjoitti...

Kuulosti ja näyttää tosi hienolta!
Koirakin nauttii suunnattomasti ja sen huomaa !
Ihana Päivä teillä, josta saa todella hyvän mielen ja sydän voi hyvin.
Mukavaa viikonloppua liikunnallista sellaista!